Onlinekurs: Ceremoni, Flugsvamp och Meditation


Längtar du efter att fördjupa dig i ceremoniarbete och plantmedicin?

OBS! Vi har ett uppehåll och startar upp igen i slutet av januari. Gå med i telegramgruppen eller nyhetsbrevet för att hålla dig uppdaterad.

Jag kommer att börja undervisa i en bortglömd tradition som härstammar från Mahayana Buddhism och Shamanism.

Flugsvampen är en nyckel i denna tradition. Soma, Amrita, det heliga livselexiret. Hon har kommit i denna tidpunkt i linje med profetiorna och kommer att vara ett viktigt redskap i världens uppvaknande. Flugsvampen har med sin otroliga visdom har gett mig så mycket hjälp och läkning. Amanitan är sannerligen för mig kungen av plant-mediciner och hon behöver dela sina krafter i världen.

Min uppgift är att hjälpa fler upptäcka denna gudomliga nektar och det första steget är att dela med mig av min erfarenhet. Har du en längtan till att lära dig om Flugsvampen samt hur jag arbetar med henne så är du välkommen att höra av dig till mig.

Alla deltagare kommer att ges möjlighet att själva ta del av läkandet genom att börja mikrodosera flugsvampen själva. Det kommer att ges utrymme för att prata om dina upplevelser och fråga frågor. Jag kommer att guida alla igenom processen och ge stöd där det behövs.

Första samtalet inleds på torsdagen den 2:a november kl 19:00. Vi fortsätter sedan i 12 veckor. Tidpunkter och datum kan komma att variera under kursen. Deltagare kan ansluta sig till kursen löpande och kostnaden är donationbaserad med rek. 100-400 kr per session. Alla måste ge en donation i förskott för att delta.

Betala gärna på PayPal https://www.paypal.com/paypalme/mikaelananda. Om du inte har PayPal går det att betala till Swish 073 088 08 46.

Videos från kursen:

Titta gärna på material från kursen. Om det är av intresse så gå med kursen, eller ge en donation för varje video du tittar på.

Introduktion – Om Mikael Ananda
Mikrodosering
Hur jag använder Amanita Muscaria
Min erfarenhet av uppvaknandet