Hur ser en dagsceremoni ut med Flugsvamp?


Vi håller dagsceremonier i Stockholm. Vi börjar på förmiddagen och avslutar till kvällen. Själva ceremonin kommer att pågå ca 6 timmar och sedan finns möjlighet att stanna kvar till sen kväll och landa i upplevelsen. Jag kommer att erbjuda 15-20 gram torkad flugsvamp. Den är torkad under 48 timmar i 40 graders värme, sedan lagrad i ett år utan syre och slutligen upphettad till 85 grader under 2.5 timmar. Denna process gör svampar redo att ätas och skapar en mild upplevelse. Vi kommer att bjuda på frukt och dryck. Alla kan även ta med snacks och mat för att dela på kvällen. Om det är bra väder så kommer vi sitta utomhus, annars så går vi in i en hyrd lokal. 

Vi kommer att hålla en dagsceremoni lördagen den 24:e i Stockholm. Vi börjar på förmiddagen och avslutar till kvällen. Själva ceremonin kommer att pågå ca 6 timmar och sedan finns möjlighet att stanna kvar till kvällen och landa i upplevelsen. Jag kommer att erbjuda 15-20 gram torkad flugsvamp. Den är torkad under 48 timmar i 40 graders värme, sedan lagrad i ett år utan syre och slutligen upphättad till 85 grader under 2.5 timmar. Denna process gör svamper redo att äta och skapar en mild upplevelse. Jag kommer att bjuda på frukt, och jag uppmanar alla att ta med lite snacks och mat för att dela på kvällen. Om det är bra väder så kommer vi sitta utomhus, annars så går vi in i en lokal. 

Om du ska delta så är det bra att komma med besked en vecka innan. Priset är 750 kr. Om du ska vara med så vill jag ta ett samtal innan så jag vet att du har bra förutsättningar att vara med och känns stabil mentalt och inte tar några mediciner.

Värme
Mikael Ananda